13 Ağustos 2013 Salı

12 AĞUSTOS KRİTON CURİ PARKI FORUM NOTLARI

Bu akşam (12.08.2013 Pazartesi) yapılan forumda yapılan tartışmalar: 
Çok genel konular dışındaki başlıklar: Maltepe Gülsuyu mahallesinde uyuşturucu çetelerinin halka yönelik saldırıları, Futbol ve Siyaset, AKP ve Sistem, Parka forumumuzun katılımının az olması

Forumda yapılan çağrılar, alınan kararlar: 
-Gülsuyu mahallesine istanbul forumlar koordinasyonunun Perşembe günü Gülsuyundaki Maltepe Gezi Parkı forumuna merkezi katılım çağrısı olursa biz de Kriton Curi parkı olarak oraya destek verelim önerisi yapıldı (benim önerim.)
-Gezi Direnişi Eylemlerinde Hayatını Kaybeden Mehmet Ayvalıtaş adına Ümraniyede açılan kütüphaneye kitap bağışı yapılması ile ilgili daha önce başlatılan kampanyaya destek olalım. Kitapları Çarşamba günü yapacağımız foruma getirelim. Nilüfer arkadaşımız ilişkiye geçmiş, kitapları kütüphaneye teslim edecek.
-AKP iktidarının desteği ile Suriyede ve Türkiyede halkların başına bela olan, halk düşmanı, katliamcı El-Kaide/Nusra çetelerinin saldırıları altında zor durumda olan Rojava (Suriye Kürdistanı) halkı ile dayanışma için insani yardım toplanması önerisi forum dağıldıktan sonra geldi. Bu konuyu bir sonraki forumda gündeme getirmekte yarar var kanısındayım.

Saat 23:30'da forum sonlandırıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder